Talán elindulunk???

2010.08.31. 15:16

A hétvégén úgy éreztem elindultunk egy úton.írtunk a Bertók Zolinak egy mailt, amiben szerettük volna kérni tőle, vessen számot rólunk, latolgassa esélyeinket.sajnos még választ nem kaptunk tőle.

hogy mi történhetett, ami a Deant döntés közelébe segítette nem tudom, de az a lényeg, hogy intenzíven kér ajánlatot a szállító cégektől is, és beindult a vízum beadásának ügyében is.sajnos én nem egészen egy hete kezdtem egy új munkahelyen, így kevesebbet tudok segíteni neki, de talán egy kis idő múlva megszokom új munkahelyi környezetemet, és akkor hajrá.

Martina beállította a skype fiókot is, és ha a Nagymarosi B.Zsófit el tudjuk érni, megkérdezzük annak a srácnak is az elérhetőségét, akit ő ajánlott minden tekintetben.Több szálon kellene futni, mert be kell adni mielőbb a vízumkérelmet.Dean még egyszer szeretne beszélni a családdal.Emi néninek már tegnap mondta.nem örült a hírnek, de nem volt elutasító sem.

A szállító cégekkel történt egyeztetésekről később írok.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyimik.blog.hu/api/trackback/id/tr682261787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása