komment

2011.10.05. 09:39

Örömmel tölt el, mikor látom, hogy kommentek érkeznek bejegyzéseinkre, mert az azt jelenti, egyre többen olvastok minket!

Szeretném ellenben kihangsúlyozni:

Blogunk nem az aktuális politikai, gazdasági helyzet megvitatása okából íródik. Ennél sokkal egyszerűbb, "földhöz ragadtabb" célból... Szeretnénk megosztani az információkat, élményeket azokkal akiket érdekel, akik hasonlóképpen gondolkodnak, vagy csak egyszerűen kíváncsiak a Dean sorsának alakulására. Leginkább ismerőseinkkel szeretnénk minden történést megosztani, nem pedig az országunkat becsmérelni, helyzetünkért mást okolni.

De szakadék van! Ezt nem lehet figyelmen kívül hagyni, bár több bejegyzést ez nem is igényel...(mint ahogy mi sem írtunk erről bővebben, hacsak nem a kezdeti motivációnk magyarázatánál...)

és nyomatékkal kérem: akit nem érdekel a blog, az ne olvassa, nem szeretnék egyetlen személynek sem boldogtalanságban és feszültségben eltöltött perceket okozni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyimik.blog.hu/api/trackback/id/tr253279507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása